
Публікацыя гісторыі
- 1Націсніце «+», потым «Гісторыя»выберыце фота з галерэі або здыміце яго камерай.
- 2Пры неабходнасці размыйцетвар, дэталь — адным жэстам.
- 3Выберыце, хто яе ўбачыцьусе або «Толькі для маіх сяброў».
- 4Апублікуйцеяна сама знікне праз 24 гадзіны.

















