
Zveřejněte příběh
- 1Klepněte na „+“ a pak na „Příběh“vyberte fotku z galerie, nebo ji vyfoťte fotoaparátem.
- 2V případě potřeby rozmažteobličej, detail: jedním gestem.
- 3Vyberte, kdo ho uvidívšichni, nebo „Jen pro mé přátele“.
- 4Zveřejnětepo 24 h sám zmizí.

















