
Публікація історії
- 1Торкніться «+», потім «Історія»оберіть фото з галереї або зніміть його камерою.
- 2За потреби розмийтеобличчя, деталь — одним жестом.
- 3Оберіть, хто її побачитьусі або «Лише для моїх друзів».
- 4Опублікуйтевона сама зникне через 24 години.

















