
Opublikuj relację
- 1Dotknij „+”, a potem „Relacja”wybierz zdjęcie z galerii albo zrób je aparatem.
- 2W razie potrzeby rozmyjtwarz, szczegół: jednym gestem.
- 3Wybierz, kto ją zobaczywszyscy albo „Tylko dla znajomych”.
- 4Opublikujzniknie sama po 24 h.

Przewodnik
Pierwsza wizyta czy chwila zapomnienia: oto jak zrobić wszystko, od rejestracji po pierwszą wiadomość.






Pary i kobiety: w menu dotknij „Zweryfikuj mój profil” i postępuj zgodnie z rozmową Weryfikacja. Potem obok pseudonimu pojawi się niebieska odznaka.

Nie możesz znaleźć odpowiedzi? Napisz na contact@obuny.com: odpowie Ci ktoś z naszego zespołu.

Wszystko zaczyna się od przycisku „+” u góry ekranu: otwiera moduł tworzenia, w którym wybierasz Post, Relację, Pytanie albo Wydarzenie.
Otwórz wybrane zdjęcie, dotknij trzech kropek, a potem „Ustaw jako zdjęcie główne”. Możesz też zaznaczyć „zdjęcie główne” podczas publikowania.
W Ustawieniach dotknij „Usuń konto”. To następuje od razu, a Twoje prywatne treści są kasowane w ciągu 30 dni.
Tak, w 100%: rejestracja, wiadomości, pokoje, relacje i zdjęcia, bez karty płatniczej. Wiadomości zostaną darmowe na zawsze.
W 100% za darmo, bez karty płatniczej. Tylko dla dorosłych.
Załóż darmowe konto